Wandelroute Lichtjesavond Alkmaar

Bestel tijdig je wandelroute om 26 augustus langs de mooiste plekjes te lopen tijdens Lichtjesavond Alkmaar. Hiermee spaar je €2,50 uit én steun je ook het goede doel. Draag iets wits en word onderdeel van dit sfeervolle spektakel!

Per verkochte wandelkaart is een lekkernij onderweg af te halen en kun je bij aangesloten horeca terecht voor een leuke actie. Na een succesvolle betaling houden we je per e-mail op de hoogte waar je jouw wandelroute 26 augustus kunt ophalen. Heb je vooraf vragen? We hebben antwoorden op veelgestelde vragen verzameld.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur deze dan aan info@lichtjesavondalkmaar.nl

Met het plaatsen van een bestelling verklaar je minimaal 18 jaar te zijn, akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.
Totaal: € -


Lichtjesavond Alkmaar is een initiatief van Lions Alkmaar. Met dit event halen we geld op voor een goed doel en brengen we sfeer en levendigheid in de stad. 

Kijk op de website www.lionsalkmaar.nl wat we zo allemaal doen. En wil je ook lid worden of helpen al vrijwilliger bij onze events? Laat het ons dan weten.

Lions Alkmaar