SPONSOREN AAN HET WOORD

DISEM INSTITUTE

Welke band heb je met Alkmaar?

Disem Institute is gevestigd in Alkmaar.

Wat is de reden dat je Lichtjesavond support met jouw bedrijf?

Lichtjesavond is een mooi initiatief van de Lions Alkmaar, waarbij de opbrengsten gaan naar een goed doel. Disem Institute is betrokken bij Alkmaar en draagt graag een steentje bij.

Welke dienstverlening biedt Disem Institute?

Disem Institute is een consultancybureau gespecialiseerd in bestuurlijke vraagstukken rondom Cybersecurity.
Wij helpen directie en management bij het opstellen van hun cyber risk management strategie, het inrichten van de informatiesystemen en het vergroten van de bestuurlijke effectiviteit op cyber risk management.
Daarnaast bieden wij ook een diverse aanbod aan trainingen op dit gebied.

HiFi Klubben

Welke band heb je met Alkmaar?

Ik ben 15 jaar geleden naar Alkmaar verhuisd en ben sinds die tijd een fan van Alkmaar, waar ik woon en werk.

Wat is de reden dat je Lichtjesavond support met jouw bedrijf?

Vanwege het steunen van een goed doel, daarnaast vind ik Lichtjesavond het leukste event van het jaar. En laat ik eerlijk zijn; het gaat me ook om de naamsbekendheid.

Welke dienstverlening biedt HiFi Klubben?

Het leveren van beeld en geluid van een Bluetooth speaker tot een het compleet inrichten van woningen met hoogwaardig beeld en geluid.

Sander Douma Architecten

Welke band heb je met Alkmaar?

Alkmaar vormt voor ons bureau een belangrijk werkgebied.
 

Wat is de reden dat je Lichtjesavond support met jouw bedrijf?

Als voormalig lid van Lionsclub Alkmaar weet ik wat Lichtjesavond doet voor zijn inwoners, het is echt een mooi en uniek evenement. Daarnaast belangrijk dat er een goed doel aan het evenement is gekoppeld, dit verdient terecht alle steun van sponsoren.
 

Welke dienstverlening biedt Sander Douma Architecten?

We werken aan meerdere mooie projecten in de binnenstad van Alkmaar, veelal in de vorm van herbestemming en grootschalige verbouw van bestaande gebouwen. Ook ontwerpen we regelmatig kleinschalige appartementengebouwen, veelal op zogenoemde ‘inbrei-locaties’ die beschikbaar komen. Ons bureau is sinds jaar en dag gevestigd in Stompetoren, inmiddels ook onderdeel van de gemeente. De Schermer vormt voor ons een belangrijk werkgebied, waar we onder andere stolpboerderijen herbestemmen tot bewoning.

TOF

Welke band heb je met Alkmaar?

Vijf jaar geleden hebben wij een huisje mogen bemachtigen in het prachtige Alkmaar. De gezelligheid van de bruisende stad, gastvrije bewoners, heerlijke sfeer en vele leuke evenementen maakt dat wij hier niet meer weg willen.

Wat is de reden dat je Lichtjesavond support met jouw bedrijf?

Wij gebruiken graag onze passie en skills om Alkmaarse evenementen zoals Lichtjesavond mooi in beeld te brengen. Dat hiernaast het opgebrachte geld naar het goede doel gaat, heeft ons helemaal enthousiast weten te maken!

Welke dienstverlening biedt TOF?

TOF is een creatief mediabedrijf gespecialiseerd in videoproductie. Zoals een lancering van een nieuw product, het vertrouwen van de klant opbouwen,  het laten zien van de menselijke kant van uw bedrijf tot het achterlaten van een professionele, diepe indruk, we hebben verschillende manieren om daarbij te helpen.