SPONSOREN AAN HET WOORD

TOF

Welke band heb je met Alkmaar?

Vijf jaar geleden hebben wij een huisje mogen bemachtigen in het prachtige Alkmaar. De gezelligheid van de bruisende stad, gastvrije bewoners, heerlijke sfeer en vele leuke evenementen maakt dat wij hier niet meer weg willen.

Wat is de reden dat je Lichtjesavond support met jouw bedrijf?

Wij gebruiken graag onze passie en skills om Alkmaarse evenementen zoals Lichtjesavond mooi in beeld te brengen. Dat hiernaast het opgebrachte geld naar het goede doel gaat, heeft ons helemaal enthousiast weten te maken!

Welke dienstverlening biedt TOF?

TOF is een creatief mediabedrijf gespecialiseerd in videoproductie. Zoals een lancering van een nieuw product, het vertrouwen van de klant opbouwen,  het laten zien van de menselijke kant van uw bedrijf tot het achterlaten van een professionele, diepe indruk, we hebben verschillende manieren om daarbij te helpen.

DISEM INSTITUTE

Welke band heb je met Alkmaar?

Disem Institute is gevestigd in Alkmaar.

Wat is de reden dat je Lichtjesavond support met jouw bedrijf?

Lichtjesavond is een mooi initiatief van de Lions Alkmaar, waarbij de opbrengsten gaan naar een goed doel. Disem Institute is betrokken bij Alkmaar en draagt graag een steentje bij.

Welke dienstverlening biedt Disem Institute?

Disem Institute is een consultancybureau gespecialiseerd in complex dynamische en strategische vraagstukken op het gebied van cybersecurity.