SPONSOREN AAN HET WOORD

Postma en Postma

Welke band heb je met Alkmaar?

Ik heb een sterke band met Alkmaar, heb er mijn hele leven. Al 38 jaar werk ik in ons familiebedrijf Postma en Postma en vanaf 2015 ben ik lid van de gemeenteraad.

Wat is de reden dat je Lichtjesavond support met jouw bedrijf?

Wij sponseren de lichtjesavond omdat het een goed initiatief is om Alkmaar als vaarstad te promoten. Daarnaast is het gezellig en levert geld op voor het goede doel.

Welke dienstverlening biedt Postma en Postma?

Postma en Postma op de Laat is sinds 1963 de specialist op het gebied van sleutels, sloten, hang en sluitwerk en gereedschap. Het beveiligen van panden volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen is ook ons specialisme. Onze grote voorraad van 14.000 verschillende producten is belangrijk omdat klanten niet elk artikel die niet standaard bij andere winkels op voorraad zijn op internet moeten bestellen met de bijkomende milieubelasting en verzendkosten.

Van der Mark & Partners

Welke band heb je met Alkmaar?

Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar, in het mooie historische pand de Zoutziederij, gelegen aan de Turfhaven (start- en eindpunt lichtjesavond).

Wat is de reden dat je Lichtjesavond support met jouw bedrijf?

Ten eerste omdat wij graag dit fantastische liefdadigheidsinitiatief willen steunen en ten tweede vanwege de locatie van ons kantoor, precies in het hart van lichtjesavond.

Overigens huisvest ons kantoor ook het initiatief De ziederij, waarbij wij (Andy van der Mark, Ilse Ketzer en Allard van Batenburg) mensen met elkaar in verbinding brengen, zowel op zakelijk gebied als op het gebied van liefdadigheid.

Welke dienstverlening biedt Van der Mark & Partners?

Van der Mark & Partners is een fiscaal- en juridisch advieskantoor, gespecialiseerd in fusies, overnames en vraagstukken betreffende de directeur groot aandeelhouder en zijn of haar bedrijf.

TOF

Welke band heb je met Alkmaar?

Vijf jaar geleden hebben wij een huisje mogen bemachtigen in het prachtige Alkmaar. De gezelligheid van de bruisende stad, gastvrije bewoners, heerlijke sfeer en vele leuke evenementen maakt dat wij hier niet meer weg willen.

Wat is de reden dat je Lichtjesavond support met jouw bedrijf?

Wij gebruiken graag onze passie en skills om Alkmaarse evenementen zoals Lichtjesavond mooi in beeld te brengen. Dat hiernaast het opgebrachte geld naar het goede doel gaat, heeft ons helemaal enthousiast weten te maken!

Welke dienstverlening biedt TOF?

TOF is een creatief mediabedrijf gespecialiseerd in videoproductie. Zoals een lancering van een nieuw product, het vertrouwen van de klant opbouwen,  het laten zien van de menselijke kant van uw bedrijf tot het achterlaten van een professionele, diepe indruk, we hebben verschillende manieren om daarbij te helpen.

DISEM INSTITUTE

Welke band heb je met Alkmaar?

Disem Institute is gevestigd in Alkmaar.

Wat is de reden dat je Lichtjesavond support met jouw bedrijf?

Lichtjesavond is een mooi initiatief van de Lions Alkmaar, waarbij de opbrengsten gaan naar een goed doel. Disem Institute is betrokken bij Alkmaar en draagt graag een steentje bij.

Welke dienstverlening biedt Disem Institute?

Disem Institute is een consultancybureau gespecialiseerd in bestuurlijke vraagstukken rondom Cybersecurity.
Wij helpen directie en management bij het opstellen van hun cyber risk management strategie, het inrichten van de informatiesystemen en het vergroten van de bestuurlijke effectiviteit op cyber risk management.
Daarnaast bieden wij ook een diverse aanbod aan trainingen op dit gebied.