Programma Lichtjesavond Alkmaar

Lionsclub Alkmaar organiseerde op 27 augustus 2022 weer de betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Alkmaar.

Startsein

Vanaf 18.00 uur is het al gezellig in de Turfhaven met live muziek en de mogelijkheid om lekker wat te eten. Om 20.30 uur wordt het officiële startsein gegeven voor de vaartocht die start vanuit de Turfhaven en vaart door de historische binnenstad met de prachtige grachten, monumentale panden en nostalgische bruggen. Langs de hele route geniet je van swingende optredens van diverse muzikanten.

VIP Diner

Wil je heerlijk dineren en meevaren of juist op eigen gelegenheid genieten langs het water? Bekijk dan de diverse VIP diners die we aanbieden.

Deelnemers eigen boot

Vaar je met een eigen boot (met toonbaar ticket/deelnamebewijs) dan is er vanaf 19.30 uur ruimte om je boot bij de Turfmarkt in positie te leggen. De tocht duurt ongeveer twee uur met als eindpunt de Turfhaven. Heb je geen eigen boot? Wellicht later komen er nog tickets om mee te varen op een grotere boot of je kunt je er zelf een huren bij bijvoorbeeld De Kraak of de Alkmaarse Bootjesverhuur.

Impressie Lichtjesavond Alkmaar

Hieronder ziet u een impressie van de betoverende Lichtjesavond Alkmaar.

Fotografie: Vincent de Vries en Rob Glas.