NSGK verdubbelt opbrengst Lichtjesavond t.b.v. Klas op Wielen

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind heeft deze week toegezegd de opbrengst van Lichtjesavond Alkmaar, dit jaar bestemd voor Klas op Wielen, te verdubbelen. Een geweldige opsteker voor de organisatie Lionsclub Alkmaar en alle vrijwilligers!

Lichtjesavond Alkmaar en het Goede Doel
Lionsclub Alkmaar organiseert op 3 september 2016 voor de derde keer de betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Alkmaar. Een fantastisch jaarlijks terugkerend evenement waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Dit jaar is dit Stichting Klas op Wielen. Deze stichting brengt iedere dag kinderen met en zonder meervoudige handicap bij elkaar. Het zorgt ervoor dat ze samen leren spelen en ontwikkelen. Ervaring leert dat alle kinderen daar enorm veel profijt en plezier van hebben. Kijk voor meer informatie op www.klasopwielenalkmaar.nl.

VIP rondvaartboten uitverkocht – Startbewijzen nog verkrijgbaar
Inmiddels zijn de VIP-rondvaartboten uitverkocht. Wel kan je met eigen of gehuurd bootje nog deelnemen aan dit feestelijke en succesvolle evenement. Hiervoor is een startbewijs nodig die verkrijgbaar is op www.lichtjesavondalkmaar.nl.
De avond start om 19.30 uur met een spetterend optreden van Kim de Boer in de Turfhaven. Daarna gaat de route van start die vaart door de historische binnenstad met de prachtige grachten, monumentale panden en nostalgische bruggen.

Lionsclub Alkmaar
De Lionsclub Alkmaar heeft als doel de maatschappij te dienen, internationaal maar ook in de regio. Vanuit deze gedachte is er een goed doel gekoppeld aan de Lichtjesavond Alkmaar. In 2014 was dit Waterscouting Marco Polo Alkmaar. Afgelopen jaar, in 2015, was dit Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar. Deze editie is het dus het goede doel Klas op Wielen.