Vaar mee met de Lichtjesavond Alkmaar

Op 27 augustus 2022 gaan we voor een nieuwe editie van dit sfeervolle event.

Lees ook onze reglementen voor deelname en bestudeer de vaarroute vooraf.

Volg ons op social media om te zien wanneer de reguliere en VIP tickets te koop zijn en blijf op de hoogte van andere goede doelen acties van de Lions Alkmaar.

Regulier Ticket

Steun het goede doel en bestel hier je Ticket om met je eigen boot mee te varen in de route. Deze tickets worden vanaf 1 juli verkocht. Ook dit jaar kun je weer een prijs winnen voor de mooist verlichte boot. Als geregistreerde deelnemer word je door ons op de hoogte gehouden en ontvangt:

  • Vaarroute met informatie
  • Bewijs van deelname

€37,50

incl 9% BTW

VIP Tickets

Steun het goede doel en registreer je hier voor een of meer VIP Tickets. Na een heerlijk diner op een van de deelnemende locaties vaar je mee of maak je een wandeling langs de grachten en de lichtobjecten die langs de route staan. Afhankelijk van de locatie is er nog een afsluitend feest.

Via onderstaande button kom je bij de 3 varianten uit die we hebben.

Wandelroute

Steun het goede doel en bestel hier je Wandelroute om langs de route op de mooiste plekjes te genieten van het spektakel. Binnenkort komt hier meer info over.

Vrijwillige bijdrage

Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel het goede doel steunen? Dat kan ook! Binnenkort kun je via deze site een bijdrage overmaken voor het goede doel.

Impressie Lichtjesavond Alkmaar

Hieronder ziet u een impressie van de betoverende Lichtjesavond Alkmaar.

Fotografie: Vincent de Vries en Rob Glas.